vrijdag 14 maart 2014

dagboek 13-3-14


Vandaag hebben we het 1ste fietstochtje van dit schooljaar beleefd, we fietsten naar het zwembad en terug. 
Enkele reacties van de neteltjes:
Robin: eerst was ik bang dat er een ongeluk ging gebeuren, maar toen ik aan het fietsen was, leek het alsof het met mij thuis was. 
Ferre: ik vond het leuk en goed van de andere kinderen.
Briek: ik vond het heel leuk en het leek precies dat dat korter was dan 2 km omdat we trager aan het fietsen waren, en naar mij thuis fiets ik 2 km, van huis naar school.
Victor: ik vond het leuk dat er boven mij vlinders aan het vliegen waren, ik wou ze graag pakken maar dat kon niet, ik vond het heel grappig dat er een ezel aan het balken was. Ik was ook bijna efkes tegen Sou gebotst.
Nyshan: ik vond het fietsen heel leuk en ik denk dat het wel een beetje ver gaat zijn als we op kamp gaan. Ik denk dat het gaat lukken. Mauro fietst naast mij en door hem heb ik nu evenwicht, met de 2 kanten van de fietstas, want ik heb aan 2 kanten een zwemzak erin liggen, 1 van Mauro en 1 van mezelf.Het was grappig dat Mauro altijd tegen mij zei: terug aan de kant. 
Cleo: ik vond het fietsen super tof en het was heel mooi weer om te gaan fietsen. Het lukte beter dan vorig jaar. Het fietsen naar kamp zal wel langer duren. 
Yoni: ik vond het heel leuk om te fietsen naar het zwembad en om terug te fietsen, en het was grappig met de balkende ezel. Het zwemmen vond ik tof want ik doe al 4 jaar zwemles in dat zwembad met Hannelore, mijn zwemlerares.
Coumba Lena: ik vond het fietsen naar het zwembad leuk, en ik vond dat de kinderen van het 3de lj. ook al heel goed konden fietsen voor de 1ste keer, want ze hadden nog niet naar dat zwembad gefietst. Het zwemmen was leuk want dan konden wij, als we gedaan hadden met zwemmen, niet met de bus terug, maar konden we ook met de fiets terug naar school gaan. 
Sissy: iedereen van de klas vond het wel tof om naar het zwembad te gaan en terug, maar het was erg dat het fietsen snel voorbij was. 
Vic: ik vond het heel leuk om te fietsen en ik vond ook dat we het goed gedaan hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten