zondag 19 mei 2013

samen zingen in het rusthuis

 
'k heb een roosje in mijn hand aan wie zal ik het geven? Al wie dicht bij mij zal staan, zal ik dit roosje geven. Oh, schone heer, geef mij die hand van jou. Dit roosje is voor jou, meneer!

Leonard: ik heb het rusthuis getekend. We zijn er met de fiets naartoe gereden. Het was leuk om de mensen van het rusthuis te zien.
Rayana: het rusthuis.


Ik vond het leuk om 'wel Annemarieke' te zingen en met die lintjes te dansen. De bewoners zongen heel goed mee. Ik vond Willy 1 van de grappigste bewoners met zijn vogel.
Cleo
Wies: ik heb een bewoner van het rusthuis getekend, hij heet Willy, hij kon een plastieken vogeltje met het snaveltje op zijn hand bewegen zonder dat hij het liet vallen. Het leek erop dat het echt vloog.
Fien: de hand van Willy, een bewoner, met het vogeltje erop.

Katoo: wij hebben gezongen met de bejaarden.

Merel: ik heb een mevrouw uit het rusthuis getekend en een meisje dat vraagt of ze de mevrouw kan helpen.

Anna en Harte: dit is de fitnessruimte waar de bewoners en niet-bewoners kunnen fit blijven.

Symon: wij zijn aan het fietsen.
Symon: dit is iemand die met een rollator stapt.

Pepijn: dit zijn de mensen waarmee we zongen.


Arne R en Sem: wij hebben Arne C en Katoo getekend, daartussen zit een mevrouw in een rolstoel.

Khava: café in het rusthuis.
Milan en Reinout: de inkom van het rusthuis waar we eerst waren en de plaats waar we gezongen hebben.

Onze klas is naar een rusthuis geweest. Tibo en ik vonden de badkamer heel speciaal. In de badkamer stond een apparaat genaamd de stalen verpleegster of de lift. Er was een zit- en een ligbad, de 2 baden waren speciaal. Sommige mensen krijgen een bedbad, dan worden ze in hun bed gewassen. In de badkamer stond ook een massagetafel om mensen te laten masseren. Het was heel speciaal in het rusthuis.
Arne C.
Tibo: ik vond de badkuip heel mooi en modern.

Mauro: het elektrische bad.
 
We zijn naar het rusthuis geweest. Leuk! We zijn daar gaan zingen en we kregen een rondleiding door heel het rusthuis. We kregen daar ook drank mmm. Daarna zijn we naar de dementenafdeling gegaan. Daar stond een brubbelbad. Er was ook een mevrouw die Stans heette en die vond haar kamer niet meer goed terug en daarom maakten ze een breiwerkje om aan de deur te hangen. Noah
Khava geeft een roosje aan Frans.
Pepijn geeft een roosje aan Stans.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten