zondag 24 maart 2013

dagboek 21-03-13

Shiba
Ik vind het leuk dat ik vandaag mijn hond mee naar school mocht nemen. Mijn mama was er ook bij. Mijn hond heet Shiba, het is dan ook een Shiba Inu. Dat ras lijkt heel hard op een dingo, dat is een Australische hond. Mijn hondje is 4 maanden oud. Ze kan al zitten en pootje geven. Ik vond het heel fijn dat ik mijn hond mee mocht nemen. Bijna iedereen vond Shiba schattig. Shiba vond het ook heel leuk. Waarschijnlijk komt dat omdat ze heel speels is. Speels betekent dat ze altijd zot is en bijna altijd blij is. Als ze mensen ziet dan wordt ze zot, want ze wil dat je haar aait of met haar speelt. Altijd als ik haar probeer te aaien dan begint ze rond de tafel te rennen en dan ren ik achter haar aan. Ze is voor mij mijn kleine zusje.
Harte

                           

1 opmerking: