woensdag 23 november 2011

Robot-kermis-toneel

Onze Willem had een spiderman robot mee. Toen wilden de wetenschappers van de klas, Willem, Wies en Arne C. onderzoek robot doen. Arne C. deed ook mee met onderzoek kermis en dan gingen de 2 onderzoekjes samen. We gingen een toneel doen en de titel is robot-kermis-toneel en ze maakten een robot en een kermis. De kermis maakte spullen zoals geweren terwijl het niet nodig was en nu komt de hoofdrol: de knappe robot.

Het verhaal:
Er waren eens 2 ruimtevaarders Arne C. en Willem. Ze gingen naar de ruimte. Toen ze op Mars waren, zagen ze opeens een robot. Ze belden generaal Wies. Hij zei kom terug naar de aarde, dan onderzoeken we de robot. Toen ze terug op aarde waren en ze hem onderzochten zagen ze dat het de beste robot van het heelal was. Ze gingen naar de kermisleider Lennert. Die zei: kom we laten deze robot aan iedereen ter wereld zien op de grootste kermis van het heelal die ik organiseer. De ruimtevaarders waren akkoord. Ze toonden hem en iedereen was onder de indruk. De kermis en de robot werden samen beroemd met de mensen erbij natuurlijk, de mensen van de kermis en de robot.

- de lezer was Arne R.
- de schrijver was Arne C.
- de toneelspelers waren Arne C., Willem, Lennert, Wies, Sem en Leonard en niet te vergeten de knappe robot en de kermis

Dit was het verhaal, wij vonden het supertof, jij ook? daaaag
Wies, Willem en Arne C.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten