woensdag 12 oktober 2011

Armbandjes en gepofte kastanjes

Anna:
Arne R had in de praatronde zijn armbanden getoond en verteld dat zijn mama ze kon helpen maken. De mama van Arne R kwam vorige donderdag met een groepje van 8 kinderen de armbandjes maken. Gisteren kwam ze met een ander groepje werken. Ik vond het heel leuk. Jade is verslaafd aan armbandjes maken.

Bedankt Eva om ons te helpen, om het karton te knippen, met het opstarten, gekleurd touw mee te brengen, ...
Ja, we willen nog graag extra touw om nog een armbandje te maken!


Noah:
Esu en ik hebben kastanjes gepoft. Ik sneed in mijn duim, ik was een kastanje aan het snijden en het mes gleed uit. Niet leuk, maar het is al beter, het voelt wel raar aan. Lekker, het waren gouden kastanjes.

Dessertje na de boterhammen, eerst pellen en dan smullen.
 

1 opmerking:

  1. Noah, ik vond het heel lekker. Mijn papa wil het ook ens proeven.
    Groetjes van Dirk, Liesbeth en Lennert.

    BeantwoordenVerwijderen